Over Intrigue Images

Over Intrigue Images

Intrigeren is fascineren en interesse opwekken. Interesse opwekken in uw product of dienst en uw doelgroep daarmee overhalen om uw product of dienst aan te schaffen. Dat is waar Intrigue Images voor staat. De huidige samenleving gaat om snelheid, dus is het van belang om goede professionele foto’s te gebruiken om direct indruk te maken op uw doelgroep. Wellicht een cliché, maar niet minder waar; een foto zegt meer dan 1000 woorden. Mensen vormen binnen een paar seconden een mening en als u dus een paar foto’s gebruikt waar niet over nagedacht is, kunt u al een groot deel van uw potentiele klanten verliezen. Puur omdat de concurrent beter oogt. Daarnaast is het ook van belang om na te denken wat u wilt laten zien, welke identiteit wilt u uitstralen. Overdreven geschetst: een foto van een vrolijke clown met ballonnen zal niet passen bij een uitvaartonderneming.

Imago

Ik wil meedenken om het imago vorm te geven of om het huidige imago te versterken of te verbeteren door middel van professionele foto’s van uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek en daarom ook elke opdracht. Veel is mogelijk, zo kunt u alleen portretfoto’s nodig hebben voor een ‘wie zijn wij’ pagina op uw site of wellicht bent u op zoek naar iemand die de foto’s van uw webshop maakt. Of bent u toe aan een volledig nieuwe uitstraling op uw website of social media platforms? Interieur en exterieur foto’s van uw bedrijf kunnen uw potentiele klanten het gevoel geven dat ze u al kennen als ze bij u op kantoor of in de winkel komen.

Zoveel is mogelijk en daarom maak ik graag vrijblijvend een afspraak om met u door te spreken wat uw wensen zijn. Ik kom graag bij u langs op kantoor of uw winkel en na ons gesprek kan ik u een vrijblijvende offerte sturen. Omdat iedereen graag vooraf wilt weten wat ze kunnen verwachten, heb ik een paar voorbeelden geschetst en pakketten gecreëerd. Informatie hierover kunt u vinden bij tarieven.

Wie ben ik

Mijn naam is Jill van Duijn-Stellingwerff. Ik ben enorm creatief, meedenkend en oplettend. Ik zie vaak dingen die niet kloppen; fouten in Engelse vertalingen, teksten die vreemd klinken of beelden die niet kloppen bij de boodschap. Een buitenstaander hun mening laten geven kan al veel fouten voorkomen en daar wil ik een bijdrage aan leveren. Het is mijn missie om bedrijven te helpen met hun marketing uitingen en het laten zien van hun imago door middel van professionele foto’s. Daarnaast heb ik veel connecties waardoor ik ook samen kan werken met mensen die bijvoorbeeld websites verzorgen of logo’s creëren.

Ik heb mijn opleiding gevolgd in Schotland waar ik veel geleerd heb over marketingstrategieën en (online) reclame maken. In combinatie met mijn creatieve mindset zie ik dus heel vaak dingen die veel beter tot hun recht zouden komen met een andere benadering. Ik heb het altijd leuk gevonden om mooie dingen te fotograferen of iets op een bijzondere manier te fotograferen. Daar heb ik veel tijd aan besteed in mijn privé tijd. Omdat het erg belangrijk is om (positief) op te vallen voor bedrijven en door de snelheid waar nu vaak iets wordt opgezet (soms met fouten tot gevolg), heb ik besloten om mijn kennis en kunde in te willen gaan zetten om bedrijven te helpen hun imago vorm te geven. Ik wil bijvoorbeeld kleine bedrijven helpen om het juiste beeld te creëren dat zij willen uitstralen, middenbedrijven helpen om hun producten op een zo aantrekkelijk mogelijke manier in hun webshop te presenteren en grote bedrijven helpen de juiste sfeer te vinden voor hun website of sociale media platformen.

Er is veel meer moeite nodig om een slecht imago te verbeteren dan het direct goed aan te pakken en even de tijd te nemen om te bepalen wat je wilt bereiken en uitstralen. Daarop kun je dan gaan bouwen en zorgen dat je de juiste sfeer en professionaliteit te pakken krijgt. Daar wil ik bedrijven in gaan ondersteunen met behulp van doordachte en professionele foto’s.

/
Contact opnemen?
info@intrigue-images.nl
Direct bellen