Natuur

Over Intrigue Images

Intrigeren is fascineren en interesse opwekken. Interesse opwekken in uw product of dienst en uw doelgroep daarmee overhalen om uw product of dienst aan te schaffen. Dat is waar Intrigue Images voor staat. De huidige samenleving gaat om snelheid, dus is het van belang om goede professionele foto’s te gebruiken om direct indruk te maken op uw doelgroep. Wellicht een cliché, maar niet minder waar; een foto zegt meer dan 1000 woorden. Mensen vormen binnen een paar seconden een mening en als u dus een paar foto’s gebruikt waar niet over nagedacht is, kunt u al een groot deel van uw potentiele klanten verliezen. Puur omdat de concurrent beter oogt. Daarnaast is het ook van belang om na te denken wat u wilt laten zien, welke identiteit wilt u uitstralen. Overdreven geschetst: een foto van een vrolijke clown met ballonnen zal niet passen bij een uitvaartonderneming.

Ik wil meedenken om het imago vorm te geven of om het huidige imago te versterken of te verbeteren door middel van professionele foto’s van uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek en daarom ook elke opdracht. Veel is mogelijk, zo kunt u alleen portretfoto’s nodig hebben voor een ‘wie zijn wij’ pagina op uw site of wellicht bent u op zoek naar iemand die de foto’s van uw webshop maakt. Of bent u toe aan een volledig nieuwe uitstraling op uw website of social media platforms? Interieur en exterieur foto’s van uw bedrijf kunnen uw potentiele klanten het gevoel geven dat ze u al kennen als ze bij u op kantoor of in de winkel komen.

Zoveel is mogelijk en daarom maak ik graag vrijblijvend een afspraak om met u door te spreken wat uw wensen zijn. Ik kom graag bij u langs op kantoor of uw winkel en na ons gesprek kan ik u een vrijblijvende offerte sturen. Omdat iedereen graag vooraf wilt weten wat ze kunnen verwachten, heb ik een paar voorbeelden geschetst en pakketten gecreëerd. Informatie hierover kunt u vinden bij ‘tarieven’.

Flora en Fauna

Flora en Fauna

Flora en Fauna

Flora en Fauna

Flora en Fauna

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Contact

/
Contact opnemen?
info@intrigue-images.nl
Direct bellen